Argument - FESTin pe Bulevard

Argument

Teatrul nu e doar pentru elite!

Orice festival trebuie să fie o sărbătoare pentru cei care îl frecventează. Noi ne-am propus să facem un festin teatral pentru toţi cei care ne preţuiesc (ba chiar şi pentru aceia care încă ezită s-o facă...).

Pentru că nu ne temem de bulevard, vă oferim comedii bulevardiere!

Pentru că nu ne temem de criză, vă dăruim spectacole despre toate felurile de crize (socială, conjugală, politică, sexuală, de identitate...)!

Pentru că nu facem altfel de politică decât cea a publicului, vă invităm să râdeţi de... electorale, întrebându-vă mucalit: Eu cu cine votez?

Pentru că teatrul nu este apanajul elitelor, am adunat laolaltă producţii pentru toată lumea, încercând să nu facem concesii prostului-gust, vulgarităţii, trivialităţii.

Aşa cum stă bine unui festin teatral, avem reprezentaţii spumoase, care stârnesc hohote de râs, precum şi producţii crude, puternice, cu subînţelesuri filosofice. Avem muzică, dans şi... surpriză: vom ieşi în stradă pentru a vă întâmpina, pe toţi, cu un pahar de vin!

Într-un cuvânt, vrem să vă arătăm întreaga noastră recunoştinţă, poftindu-vă la un adevărat FESTIN de teatru pe Bulevard!

Poftă bună!

Marinela Ţepuş, Directorul Teatrului Nottara

Festivalul Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, ediţia I